E-handelaffartekniklogistik

Med över 10 års erfarenhet av handel på Internet vet vi att det inte bara är tekniken som är viktig. Affären och logistiken är ännu viktigare för att lyckas. Vi hjälper er att lyckas med affärerna och finns med er under hela resan.

Boka tid för en kostnadsfri rådgivning!

Kontakta Markus på tel: 0706-71 51 69.

usecase

Kravhantering

Det är viktigt att tidigt fånga och förstå alla krav på ett system. Icke-funktionella krav som prestanda, tillgänglighet osv glöms lätt bort eftersom det är roligare att diskutera nya funktioner.

IT arkitektur

För att utveckla ett system som är robust och kostnadseffektivt att förvalta är det viktigt att man har en genomtänkt arkitektur med väl avgränsade komponenter.

Att dela upp systemet i komponenter ger kostnadsfördelar vid utveckling och test, eftersom vi enkelt kan dela upp utvecklingsarbetet mellan olika team, där var och en tar ansvar för sin komponent.

architecture

Systemutveckling i Java med Open-Source

Våra konsulter har lång erfarenhet av systemutveckling i Java och relaterade tekniker. Inom Java finns en uppsjö av Open-Source komponenter som kan användas för att bli effektivare i utvecklingsarbetet.

Att använda färdiga komponenter på detta sätt ger även fördelar vid test, eftersom dessa komponenter ofta används i en massa olika system världen över, koden har granskats av tusentals programmerare.

Comments are closed.